cursus stoelmassage Destelbergensportmassage Destelbergen

MASSAGE DESTELBERGEN

Massagacentrum De Krachtbron bevindt zich slechts op 10km afstand van Destelbergen en Heusden. In een mum van tijd bent u vanuit Destelbergen bij ons om te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Inwoners uit Heusden hebben slechts een korte verplaatsing nodig om bij ons een diepgaande sportmassage te ondergaan.

Woont u in Destelbergen? Boek dan een energetische massage. Ideaal om te onthaasten en stress vaarwel te zeggen. Heeft u last van brandend maagzuur, een opgeblazen buik of wenst u de darmwerking in balans te brengen, maak dan kennis met onze buikmassage volgens de Chinese Chi Nei Tsang methode. Het is maar een kleine verplaatsing vanuit Heusden.

MASSAGE HEUSDEN

Met uw vriend uit Destelbergen of uw partner uit Heusden samen een massage boeken, dat kan met onze duo massage. U kiest voor 60 of 90 minuten. De duo massage wordt aangepast aan de individuele noden, bvb. een diepgaande massage of meer een energetische massage.

Wenst u in Destelbergen of Heusden massage te geven als therapeut of gewoon als hooby, volg dan bij ons een massagecursus. U kiest uit de opleiding stoelmassage, buikmassage of holistische hoofdmassage.

Massagecentrum De Krachtbron  ♦  Dendermondsesteenweg 29  ♦  9270 Kalken 
Tel: +32 (0)474 30 85 84  ♦